Aktivnosti u DV Vesela loptica iz Preloga

Kiosk

Fotografije aktivnosti u kojima su uživali nakon pročitane slikovnice “Kiosk”. Ovo je posljednja slikovnica koju su pročitali te smo je ostavili za kraj u nadi da će doći konačno lijepo vrijeme da možemo svi zajedno otići na sladoled.

Slikovnica im se jako svidjela te im je bila poticaj da istraže zemlje svijeta, njihovu kulturu i običaje. Pronašli su sve kontinente na globusu, saznali koja je država najveća na svijetu i na kojem kontinentu mi živimo.

Pripovijest o mišu koji nije imao sanjke

Pristigle su nam fotografije aktivnosti koje je napravila skupina Zmajići iz DV Vesela loptica iz Preloga nakon pročitane slikovnice “Pripovijest o mišu koji nije imao sanjke”.  Slikovnica se djeci jako svidjela pa su je pročitali nekoliko puta. 
Uživali su u slikanju vodenim bojama na temu – “Što mi se najviše svidjelo u slikovnici”, te su tako nastala prava mala umjetnička djela. 

Napravili su i NAGRADNI ZADATAK – koristili su se kartonom, tvrdim papirom u nijansama zelenih boja iz kojih su izrezali kvadratiće, platnom, ljepilom i škaricama te su tako izradili kornjaču koja ludo juri niz brdo sa svojim prijateljem mišem. 🙂 

Veselimo se sljedećem odabiru slikovnice koju ćemo čitati.
Sve Vas srdačno pozdravljaju i šalju Vam puno pusa. <3 

Vaši Zmajići  i odgojiteljice Goga i Tina! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *