Gostovanje autora i ilustratora knjige “Kamp Bravo”

Pozivamo vas na gostovanje Stefana Boonena i Melvina u Pričozemskoj!

Ovaj autorski dvojac kojeg čine belgijski autor i ilustrator, zaslužan je za izvedbu izvrsnog grafičkog romana za djecu “Kamp Bravo“, koji je ove godine dio knjižnog repertoara projekta NAŠA MALA KNJIŽNICA. Gostovanje će se održati u utorak, 17. siječnja u 18h.

Ilustracija iz knjige “Kamp Bravo”

Ovaj dvojac zaslužan je za stvaranje cijele serije romana o Teu, zaigranom i maštovitom dječaku koji se trudi ispuniti očekivanja svojih imućnih roditelja. Teo koristi svoju bujnu maštu kao bijeg od stvarnosti, a njegova mašta izvor je najvećih pustolovina. U romanu Kamp Bravo Teo umjesto na more, ide u kamp. U ovoj urnebesnoj avanturi Teo i njegovi prijatelji nas uče da da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine i da se čak i oni najhrabriji nečega boje.

Ilustracija iz romana “Kamp Bravo”

Stefana i Melvina ćemo ugostiti u našoj knjižari Pričozemskoj, Radauševa 3, na platou zagrebačkih Ravnica.

Razgovor će moderirati nagrađivana autorica Silvija Šesto uz prevođenje prevoditeljice 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐥𝐚𝐧e 𝐆𝐫𝐮𝐛𝐢ć 𝐒𝐚𝐦𝐚𝐫ž𝐢𝐣e koja je zaslužna i za prijevod samog romana.

Vidimo se u Pričozemskoj! Predstavljanje je primjereno za djecu od 8 godina i stariju i za odrasle. Prilikom predstavljanja bit će moguće kupiti Kamp Bravo po sniženoj cijeni.