Šest borovničastih filmića u NMK!

Svi već jako dobro znamo sve o dogodovštinama medvjedice Brune i potrage za borovnicama. Veli i Bruna lutaju šumom i njuškaju, hodajući pritom samo ravno i bez skretanja. Njihova potraga za borovnicama je na kraju dobila vrlo neobičan i simpatičan završetak. Pogledajte zajedno s nama aktivnosti iz dječjih vrtića diljem Hrvatske, koji nam redovito šalju borovničaste fotografije.

Iz DV Cvrčak nam uvijek stižu krasne ideje! Osim Brune i borovnice, pročitali su i Nevidljivu kuću te Kako zagrliti ježa. Kako bi pobliže upoznali zemlje iz kojih te slikovnice dolaze, odlučili su naučiti kako se pleše makedonsko kolo, a zatim su se zabavljali uz slovensku polku. Ako vas zanima kako im ide izrada kolača od borovnica, pogledajte video:

DV Vesela loptica iz Preloga često nam šalje fotografije svojih aktivnosti. Potražite u našoj galeriji još lijepih i kreativnih radova iz njihovog toplog vrtića!

U DV Leptirić u Ljubešćici se igraju razne igre s borovnicama, peku se kolači i dobro se zabavlja!

DV Ivana Brlić Mažuranić iz Zagreba je zaista jako marljiv! Djeca-sudionici projekta aktivno i zainteresirano sudjeluju u raznim aktivnostima, a njihove odgojiteljice redovito govore o provedenim aktivnostima i igrama na našim online radionicama.

DV Trešnjevka se, osim trešnjama, ponekad bavi i borovnicama. Pogledajte njihove aktivnosti, igre i ideje:

DV Zapruđe je također jedan od vjernih sudionika u našem projektu, što nas jako veseli. Kakve su aktivnosi oni pripremili? Nećemo vam reći… ali ćemo vam zato pokazati: