Forum

Dobrodošli na NMK Forum!

Registrirajte se svojim imenom i prezimenom i postanite dio interaktivne NMK zajednice! Komentirajte, razmjenjujte mišljenja i profesionalno se povežite s kolegama i kolegicama u projektu. Učinimo ovaj forum mjestom za učenje i stjecanje novih profesionalnih iskustva!

Prije početka korištenja Foruma, molimo vas da pročitate Pravila ponašanja i Upute za korištenje.

Molimo vas da komunikaciju održavate primjerenom, pristojnom i poticajnom. Svoje objave objavljujte u odgovarajuće teme. NMK zadržava pravo moderiranja i kontrole sadržaja – svi neprimjereni sadržaji i komentari, vrijeđanja i drugi oblici neprimjerene komunikcije bit će izbrisani, a autori takvih  sadržaja bit će blokirani. Nepoštivanje GDPR odredbi kao i nepridržavanje zakona RH bit će prikladno sankcionirani.

NMK Forum tutorial

DRAGI JA IZ PROŠLOS...

Notifications
Clear all

[Zatvoren] DRAGI JA IZ PROŠLOSTI, platit ćeš mi za ovo!

8 Objave
4 Korisnici
3 Likes
228 Pogledi
Danijela
(@danijela)
Ibis grafika Admin
Član: prije 4 godine
Objave: 91
Topic starter  
Dragi ja   piši domaće radove   70

Juliska reacted
Gradska knjiznica Krk
(@gradska-knjiznica-krk)
Gradska knjižnica Krk
Član: prije 8 mjeseci
Objave: 9

Šaljemo nekoliko fotografija iz OŠ "Fran Krsto Frankopan" Krk. Učenice 5. b razreda izradile su svog junaka prema knjizi Dragi ja iz prošlosti, platit ćeš mi za ovo!, a tri osmašice izradile su svog junaka po knjizi Žuti šal. Obje su se grupe potrudile, posebice osmašice koje su naučile i štrikati prstima za ovu priliku.
Čekamo razmjenu i veselimo se provođenju vremena s junacima!

Gradska knjiznica Krk
(@gradska-knjiznica-krk)
Gradska knjižnica Krk

petašice (2)
osmašice (7)
Adobe Express   file
junak petašica
Ova tema je mijenjana prije prije 8 mjeseci 3 times od Gradska knjiznica Krk

Gradska knjiznica Krk
(@gradska-knjiznica-krk)
Gradska knjižnica Krk

Izvještaj o knjizi "Dragi ja iz prošlosti, platit ćeš mi za ovo!" rad je učenice Dorije Maraž iz 5.B OŠ Fran Krsto Frankopan, Krk (5. izazov iz Dnevnika čitanja).

Gradska knjiznica Krk
(@gradska-knjiznica-krk)
Gradska knjižnica Krk

Učenice su na temelju knjige Dragi ja iz prošlosti, platit ćeš mi za ovo! nacrtale svoje vizije vremenskog stroja. Čine nam se vrlo uspješnima i kreativnima, što mislite? 🙂

IMG 20260318 073557 50
IMG 20260318 073626
IMG 20260318 073619
IMG 20260318 073635

(@daniela5)
Osnovna škola Josip Pupačić, Omiš
Član: prije 2 godine
Objave: 7

Učenica 8.r. Neda Stanić na satu obrade književnog djela po izboru učenika motivirala je ostale učenike iz svog razreda na čitanje romana Sutra ću biti dosadan kao pas. Kao u knjižnici otvorili smo listu rezervacija za knjigu. Prilažemo vam pdf. format prezentacije naše učenice. Veliki pozdrav iz OŠ Josip Pupačić Omiš.

https://drive.google.com/file/d/14FZnQ_Cf61J_MJKOq6HTW355CFNy95bm/view?usp=drive_link

(@anita-tufekcic)
Naziv ustanove
Objave: 64

Matea Šimić iz Gunje izradila je kolorističan strip za knjigu "Dragi ja iz prošlosti, platit ćeš mi za ovo!" autorice Andrijane Dragičević, uz ilustracije Melvina.

drr

(@daniela5)
Osnovna škola Josip Pupačić, Omiš
Objave: 7

Videozapis su izradili članovi Čitateljskog kluba #čitatelj OŠ Josip Pupačić Omiš.

https://youtu.be/53pgvmf7VQc

Share: