Forum

Dobrodošli na NMK Forum!

Registrirajte se svojim imenom i prezimenom i postanite dio interaktivne NMK zajednice! Komentirajte, razmjenjujte mišljenja i profesionalno se povežite s kolegama i kolegicama u projektu. Učinimo ovaj forum mjestom za učenje i stjecanje novih profesionalnih iskustva!

Prije početka korištenja Foruma, molimo vas da pročitate Pravila ponašanja i Upute za korištenje.

Molimo vas da komunikaciju održavate primjerenom, pristojnom i poticajnom. Svoje objave objavljujte u odgovarajuće teme. NMK zadržava pravo moderiranja i kontrole sadržaja – svi neprimjereni sadržaji i komentari, vrijeđanja i drugi oblici neprimjerene komunikcije bit će izbrisani, a autori takvih  sadržaja bit će blokirani. Nepoštivanje GDPR odredbi kao i nepridržavanje zakona RH bit će prikladno sankcionirani.

NMK Forum tutorial

VRANIĆ GRAKO U RIJE...

Notifications
Clear all

VRANIĆ GRAKO U RIJEČKOJ AVANTURI (OŠ Vežica, 1.PB - OŠ Savski Gaj Zagreb)

1 Objave
1 Korisnici
0 Likes
210 Pogledi
(@aileen)
OŠ Vežica
Član: prije 2 godine
Objave: 5
Topic starter  

Ove godine primila sam prvašiće u svoj rpoduženi boravak. 32 mališana ih 1.a i 1.b razreda. Nisu ovo kao nekadašnje generacije djece koje su se igrale satima vani, koje su dolazili kući s ogrebotinama i masnicama, a s osmijehom na licu radi istih. Ovo su djeca tipkanja, djeca čije oči često provode previše vremena gledajući razne ekrane, a prsti već u osnovnoj školi imaju problem karpalnog kanala. Bojala sam se prihvatiti razmjenu knjižnog junaka, misleći kako im neka igračka s kojom će provoditi svoje vrijeme biti iole zanimljiva. Srećom, prevarila sam se 🙂 Iako su bili poprilično skeptični što s knjižnim junakom, našim divnim Grakom, mogu raditi, vrlo brzo nastajali su redovi tko će uzeti Graka. Grako je posjetio zubara, bio na proslavi rođendan, čak je bio i na Riječkom karnevalu (baš nam je taj vikend i stigao), a posjetio je i Dubrovnik pa čak i daleku Francusku te glasno navijao za NK Rijeku u Strasbourgu (sorry Zagreb Dinamo 😀 ) te mnoga druga riječka zbivanja. Učenici su teška srca primili vijest da se moraju pozdraviti s Grakom i s veseljem iščekuju iduću godinu kad će ugostiti novog knjižnog junaka. Kao što sam rekla, na prvi spomen ideje o razmjeni nisu bili baš oduševljeni pa su njihove male ručice nespretno prionuli poslu izrade našeg knjižnog junaka. Malo su se i posramili kad su vidjeli kakvog smo junaka mi primili, sa svim njegovim dodacima, a kakvog smo poslali, no i to je škola za iduću godinu. Veselim se da je i dalje moguće vidjeti sjaj u dječjim očima pri igri, druženju i zabavi s plišancem i iznimno se veselim dgoodine opet upustiti u ovu avanturu.

Citiraj
Share: